Aanbieding!

Entreeticket + euroscoop Euromast Rotterdam €15.50

15.50

30.00% korting Euromast betaal nu maar €15.50

Artikelnummer: b05594155708 Categorie: Tag:

Beschrijving

30.00% korting Euromast betaal nu maar €15.50 ipv €22.00

Ben je in Rotterdam? Dan mag je een bezoek aan de hoogste uitkijktoren van Nederland niet overslaan. Vanaf grote hoogte zie je de stad in een uniek perspectief: nét hoog genoeg om de stad te kunnen zien en voelen. Om jouw Euromast beleving nog leuker en interessanter te maken, heeft de Euromast een gratis web app ontwikkeld. De web app staat boordevol informatie, filmpjes en anekdotes over de stad, haar gebouwen en de Rotterdamse geschiedenis. Een bezoek aan de Euromast is niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus!

Euroscoop

Ontdek Rotterdam vanaf een hoogte van 185 meter! Ze maken je klaar voor een rit naar de top met een lichtshow en opzwepende muziek! Terwijl ze je meenemen naar het hoogste punt in deze ronddraaiende glazen lift, geniet van het fantastische uitzicht en luister je naar verhalen over de stad.

Terwijl de Euroscoop naar de top cirkelt geniet je van een prachtig 360° uitzicht over Rotterdam, maar zodra het glas onder je voeten helder wordt lijkt het alsof de vloer verdwijnt en je zweeft boven de Euromast. Een uniek perspectief: je kunt zowel in de verte kijken als de diepte in! Durf jij naar beneden te kijken? Te spannend? De vloer kan je handmatig weer ondoorzichtig maken met één druk op de knop!

Bereikbaarheid

Recht tegenover de Euromast ligt een grote (betaalde) parkeerplaats (Parkhaven). Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Euromast.

%d bloggers liken dit: